Profil og CV

Jeg er uddannet Cand. Mag. og har en stor kærlighed til sprog og kommunikation. Min yndlingsdisciplin er tekster og min kæphest er sammensatte navneord.

Jeg søger nyt arbejde og kan kontaktes via mail: jannil@gmail.com eller telefon: 50554556.

janni-cv-billede.jpg
 

Erhvervserfaring

2017-

Freelance tekstforfatter, KompetenceKanalen
Jeg er tilknyttet det digitale bureau KompetenceKanalen, hvor jeg på freelancebasis skriver tekster til deres kunders hjemmesider.


2010-2017

Kommunikationsmedarbejder, Aarhus Kommune
Jeg arbejdede decentralt hos Gl. Åby Dagtilbud under magistratet Børn & Unge, hvor mine opgaver bl.a. bestod i projektstyring og undervisning i forbindelse med hjemmeside og intranet for medarbejdere og forældre, redaktøransvar på dagtilbuddets avis, korrekturlæsning, vedligeholdelse af brochurer samt udarbejdelse af politikker og mødereferater. Derudover havde jeg diverse HR- og administrationsopgaver.


2015

Kommunikationsmedarbejder og social media manager, Aarhus Kommune
Tilknyttet projektet Digital ABC (www.digitalabc.dk) under magistratet Biblioteker og Borgerservice. Her var jeg ansvarlig for projektets aktiviteter på Facebook og Instagram og i samarbejde med bl.a. projektlederen udviklede jeg løbende på idéer i forhold til at udbrede kendskabet til Digital Post hos unge i Aarhus Kommunes udskolingsklasser.


2014

Copywriter og korrekturlæser, Aarhus Kommune
Tilknyttet projektet Digital ABC (www.digitalabc.dk) under magistratet Biblioteker og Borgerservice, hvor jeg har lavet tekster og korrekturlæsning på hjemmesiden, organiseret brugertest og stået for opstart af profil på sociale medier.


2013-2014

Kommunikationsmedarbejder, Aarhus Kommune
Midlertidigt udlån til Åbyhøj Dagtilbud under magistratet Børn & Unge sideløbende med min ansættelse ved Gl. Åby Dagtilbud. Ledelsessekretæropgaver samt korrekturlæsning, vedligehold af BørneIntra og dagtilbuddets hjemmesider.


2002-2003

Salgassistent og merchandiser, Wanted i Harrods, London
Demonstration og salg af legetøj til kunder fra alle nationer. Desuden ansvarlig for lager og displays.


 

Uddannelse

2006-2009

Cand. mag. i engelsk og dansk fra Aarhus Universitet
Topkarakterer i fagene Kommunikation og Oversættelse & Version på engelsk. Daglig brug af det engelske sprog både mundtligt og skriftligt gennem undervisning, gruppearbejde og oplæg.


2007

Udvekslingsophold på University of Wollongong i Australien
På 9. semester af min uddannelse var jeg i Australien på udveksling, hvor jeg læste litteratur- og filmfag. Al kommunikation, både i timerne og i dagligdagen, foregik på engelsk.


2003-2006

Bachelor i engelsk og dansk fra Aarhus Universitet
Grunduddannelsen af min kandidatgrad i engelsk og dansk.


IT-færdigheder

Superbruger

Internet, Word, KMD Opus, CMS, eDoc og Outlook.

Kendskab

Excel, Powerpoint, Drupal, Google Analytics, WordPress samt Photoshop og InDesign.


Vil du vide mere om mig og mine kompetencer, så fortæller jeg gerne over en kop kaffe (med mælk).